Valokuvakisan säännöt

PARASTA PYHÄJÄRVISEUDULTA-kuvakilpailun säännöt 

 

Kilpailuaika

30.6.-31.7.2022 

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Leader Pyhäjärviseutu ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. 

 

Kilpailun järjestäjä: 

Leader Pyhäjärviseutu ry  

 

Yleiset kilpailuehdot: 

 1. Kuvan tulee olla otettu Leader Pyhäjärviseudun toiminta-alueella (Eura ja Säkylä) 
 2. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. 
 3. Kuva voi olla otettu ennen kilpailuaikaa ja se saa olla myös aiemmin julkaistu. 
 4. Kilpailuun saa lähettää maksimissaan 3 (kolme) kuvaa per osallistuja 
 5. Kuvia ei saa manipuloida digitaalisesti tai yhdistää useista otoksista. Perussäädöt, kuten valoisuuden säätäminen yms., ovat kuitenkin sallittuja, mutta vain ns. normaalin kuvankäsittelyn puitteissa. 
 6. Kuvan tulee olla .jpg tai .png muodossa 
 7. Kuva lähetetään tarjotun verkkolinkin tai sähköpostin piia.palmgren@pyhajarviseutu.fi kautta. Sähköpostia laittaessasi otsikoi viestisi: Kuvakisa 
 8. Kuvat tulee nimetä seuraavasti: EtunimiSukunimiKuvauspaikkaPuhelinnro eli esimerkiksi PiiaPalmgrenPaneliankoski0442388213. Huomaa, että lähettäessäsi useamman kuvan kilpailuun, tulee niiden nimien erota toisistaan, vaikka kuvauspaikka olisi sama.
 9. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville luonnollisille henkilöille pois lukien nimikilpailun järjestäjän henkilöstö ja palkintoraadin jäsenet. 
 10. Kilpailuun osallistuneita kuvia voidaan käyttää ilman erillistä korvausta kilpailua koskevassa tiedottamisessa ja kilpailun yhteydessä tapahtuvassa viestinnässä Leader Pyhäjärviseudun verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. Leader Pyhäjärviseudulla on myös kisan jälkeen täydet oikeudet käyttää osallistuneita kuvia omassa viestinnässään kuvituskuvina. Aina kun se julkaisun tyyliin sopii, kuvaaja kuitenkin luonnollisesti mainitaan. Kilpailun järjestäjä ei saa luovuttaa käyttö- tai julkaisuoikeuksia eteenpäin kolmansille osapuolille, sillä tekijänoikeudet säilyvät luonnollisestikin kuvaajalla. 
 11. Lähettämällä kuvasi kisaan hyväksyt nämä säännöt. 

  

Voittajan valinta ja palkinnot: 

Leader Pyhäjärviseudun edustajista koostuva raati käy läpi kaikki määräaikaan mennessä kuvakisaan lähetetyt kuvat ja valitsee niistä 10 parasta, jotka julkaistaan Leader Pyhäjärviseudun verkkosivuilla ja Facebookissa. Yleisö saa äänestää näistä voittajan. Kolme eniten yleisöäänestyksessä ääniä saanutta kuvaa palkitaan.  

 1. Palkinto 100€ lahjakortti voittajan vapaasti valitsemaan paikalliseen (Eura/Säkylä) yritykseen 
 2. Palkinto 75€ lahjakortti voittajan vapaasti valitsemaan paikalliseen (Eura/Säkylä) yritykseen 
 3. Palkinto 50€ lahjakortti voittajan vapaasti valitsemaan paikalliseen (Eura/Säkylä) yritykseen 

Kaikkiin voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti 31.8.2022 mennessä ja samalla sovitaan tarkemmin palkinnon lunastamisesta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista parhaiden osallistujien nimet eri mediakanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.  

Osallistujien antamia henkilötietoja käytetään vain kilpailuun liittyvään viestintään, eikä niitä luovuteta edelleen. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä, kun kaikki voittajat on tavoitettu ja palkinnot luovutettu eteenpäin. 

  

Järjestäjän vastuu: 

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa, kuten ei myöskään puutteellisista tai asiattomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle. Kilpailuun osallistuminen itsessään on ilmaista, eikä kilpailun järjestäjä vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti osallistujalle koituneista kuluista.