Valokuvakisa – Parasta Pyhäjärviseudulta!

Olipa suosikkisi kelkkailu jäällä, kylätalon käsityökerho, historiallinen nähtävyys, lähikahvilan herkut tai perinteiset maalaismaisemat, niin nyt on aika nostaa Pyhäjärviseudun parhaat palat esiin valokuvien muodossa! 

Julistamme Leader Pyhäjärviseudun 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kuvakisan Parasta Pyhäjärviseudulta. Kilpailun tarkoitus on nostaa esiin kaikki se hyvä, jota Pyhäjärviseudulta löytyy ja niitähän riittää! Kohde voi siis olla mitä vain; luonto, ruoka, maisema, rakennus, yritys, yhdistys, tapahtuma tai vaikka yksittäinen ihminenkin! Kisa on avoinna heinäkuun 2022 ajan. Kuvan ei toki tarvitse olla heinäkuussa otettu, sillä tiedämme, että Pyhäjärviseutu tarjoaa paljon hienoja asioita ympäri vuoden. 

Kyseessä on valokuvakilpailu, eli kisassa ei arvioida kuvien kohteiden paremmuusjärjestystä vaan kuvia itsessään.  

Lue tarkkaan kuvakisan säännöt ennen osallistumista. Sitten ei kun valitsemaan omaa suosikkiasi ja etsimään paras kuvasi siitä!

Kuvakisaan osallistutaan ensisijaisesti viemällä kuva kansioon TÄSTÄ LINKISTÄ tai lähettämällä kuva sähköpostilla piia.palmgren@pyhajarviseutu.fi

Kuvat on lähetettävä viimeistään 31.7.2022. Tämän jälkeen valokuvaraatimme kokoontuu ja nimeää 10 suosikkiaan yleisöäänestykseen, joka käydään elokuussa näillä verkkosivuilla. Yleisöäänestyksessä 3 eniten ääniä saanutta palkitaan vapaavalintaisilla lahjakorteilla paikallisiin yrityksiin.

HUOM! Tarkista säännöistä kuvien nimeämisohje, ilman oikein nimettyä kuvaa emme voi tunnistaa sen lähettäjää.