Energiailtamat Panelian Seuratalolla to 1.12.

Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke järjestää tapahtuman erittäin ajankohtaisella aiheella, sillä nyt on luvassa Energiailtamat!

Energiailtamat järjestetään Panelian Seuratalolla (Asemantie 19) torstaina 1.12. klo 18-20. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Puheenvuoroissa kuullaan Euran kunnan suunnittelemista toimenpiteistä, saadaan Energianeuvonnalta vinkkejä niin yksityishenkilöiden kuin yhdistysten energiansäästöön ja tutustutaan myös sähköyhtiön näkökulmaan.

Tarkempi ohjelma:

17.45 Glögit ja joulutortut
18.00 Tilaisuuden avaus
18.05 Euran kunnan suunnitelmat energian säästämiseksi – Ympäristötekniikan insinööri Satu Palokangas & Tekninen johtaja Kimmo Haapanen
18.25 Vinkkejä yksityishenkilöille energiansäästöön – Energianeuvoja Minna Sukeva
19.05 Yhdistysten energiansäästö esimerkiksi yhteisissä tiloissa – Projektipäällikkö Esa Merivalli
19.45 Sähköyhtiön näkökulma vallitsevaan tilanteeseen – Paneliankosken Voima Oy (Toimitusjohtaja Kimmo Nurminen/ Myyntipäällikkö Jonni Kivistö)
20.00 Tilaisuus päättyy

Tarjoilujen vuoksi toivomme ilmoittautumisia ennakkoon, mutta jos se unohtuu, niin älä jätä sen vuoksi tulematta! Osallistumisen voi ilmoittaa viimeistään su 27.11. joko tällä VERKKOLOMAKKEELLA tai piia.palmgren@pyhajarviseutu.fi (jos laitat sähköpostin, muista ilmoittaa myös mahdollinen erikoisruokavalio).

Tervetuloa!