Eurooppalaista puistopäivää vietetään ma 24.5. – osallistu Etätyötä luonnossa -tempaukseen!

Eurooppalaista puistopäivää vietetään toukokuun 24. päivä. Tämän kunniaksi Lounais-Suomen Leader-ryhmät kannustavat kaikkia etätöihin luonnonhelmaan!

Lounais-Suomen Leader-ryhmät järjestävät yhteistyökumppaneidensa kanssa korona-aikana ajankohtaisen ”Etätyötä luonnossa” -tapahtuman 24.5. Eri puolilla Lounais-Suomea kokoonnutaan luonnon helmassa koronarajoitusten puitteissa. Kyseessä on seitsemän suomalaisen ja kahden ruotsalaisen Leader-ryhmän yhteisen Outdoor Leader -verkoston tempaus. Leader-ryhmät ottavat etäyhteyden toisiin ryhmiin ja luontokohteisiin klo 11–13, jolloin kerrotaan kuulumisia ja vaihdetaan ideoita luonto- ja retkikohteiden kehittämisestä.

Leader Pyhäjärviseudun alueella kokoonnutaan Pyhäjärven rantaan Euran Kiperin laavulle, (Kiperintie 70) klo 10-13.  Osallistu rentoon etätyötapahtumaan luonnon helmassa ja tule keskustelemaan luontoreiteistä ja Leader-toiminnan mahdollisuuksista näiden kehittämiseksi. Laavulla kahvitarjoilu (korona rajoitukset huomoiden)

Kannustammekin alueen paikallisia toimijoita järjestämään omia etätyö- ja yhdessäolotilaisuuksiaan, jonne voi kutsua ulkopuolisiakin. Paikoiksi voi valita laavuja, tulipaikkoja ja maisemakohteita. Ajankohta voi olla milloin vain maanantaina 24.5., mutta halutessaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan etäyhteyksin (kännykkä, läppäri) Leader-ryhmien kokoukseen klo 11–13 ja tuomaan tervehdyksen itselle tärkeästä luontokohteesta. Lähetämme Teams-linkin niille, jotka ovat ilmoittaneet osanotostaan perjantaihin 21.5. mennessä Rauni Haloselle, rauni.halonen (at) pyhajarviseutu.fi

Eurooppalainen puistopäivä on hyvä syy lähteä lähiluontoon työskentelemään pariksi tunniksi myös ihan itsekseen!

Lisätietoa Eurooppalaisesta puistopäivästä: https://www.europarc.org/nature/european-day-of-parks/