Kehitä yrityksesi kiertotalousosaamista, osallistu ilmaisiin koulutuksiin

Kiertotalouden mukainen liiketoiminta hyödyttää sekä yrityksesi taloutta että ympäristöä. Kiertotalousajattelun avulla materiaalit ja resurssit hyödynnetään tarkasti ja järkevästi, kiertotalous voi tarjota yritykselle myös täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tule oppimaan, keskustelemaan ja kehittämään oman yrityksesi kiertotalouden mukaista liiketoimintaa Kiertotalous Haltuun -hankkeen tarjoamiin kehittämistyöpajoihin.

Kehittämistyöpajat yrityksille

Ti 24.9. klo 13-16 ja ti 8.10. klo 13-16

Teatteritalo Pläkki, os. Koulutie 4, Eura

Työpajaosallistujilla on mahdollisuus osallistua yhteiselle, hankkeen tarjoamalle lounaalle klo 12.

Ilmoittaudu 18.9. mennessä ilmoittautumislomakkeella

Työpajat tarjoaa Leader Satasillan Kiertotalous Haltuun -hanke, kouluttajina toimivat Suomen Ympäristöopisto Syklin kiertotalousasiantuntijat Nina Maarit Partanen ja Riikka-Veera Kankaanpää.

Työpajojen sisällöstä:

Koulutuksen tavoitteena on tarjota yrityksille tilaa, aikaa ja työkaluja oman osaamisen kehittämiseen pohtien liiketoiminnan kehittämistä kiertotalouden periaatteiden avulla. Koulutuksen kantavina teemoina ovat kiertotalouden liiketoimintamallit ja liiketoiminnan kasvun mahdollisuudet, hiilineutraalius liiketoiminnan kehittämisessä, yrityksiä koskeva EU:n kiertotalouspaketti ja regulaatio sekä yritysten vastuullisuus.

Kehittämistyöpajan hyödyt yrityksille:

  • Saat käytännön tietoutta kiertotalouden liiketoimintamalleista ja vihreän siirtymän keskeisistä ajureista ja niiden vaikutuksista yritystoimintaan.
  • Tunnistat oman yrityksesi kannalta keskeiset muutostarpeet ja mahdollisuudet.
  • Rohkaistut löytämään uusia tuotekehitysideoita ja työkaluja kestävän liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Saat yrityksesi vastuullisuustavoitteiden toteuttamiseksi työkaluja, joilla luot uutta kestävää arvoa sidosryhmille, vahvistat omavaraisuutta ja minimoit ympäristökuormitusta.
  • Saat vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen verkostoitumalla muiden yrittäjien kanssa.

Kysy lisää:
Sari Granni
puh. 044 238 8213, sari.granni@satasilta.fi