Lähde mukaan 4.6. kesäiselle retkelle Eurajoen hankekohteisiin!

Kaipaatko tekemistä kesäpäivään? Hyppää 4.6. bussiin Säkylästä, Eurasta tai Eurajoelta ja tule kanssamme kesäiselle retkelle, jossa tutustumme Eurajoen upeisiin Leader-rahoitusta saaneisiin kohteisiin!

Eurajoki liittyi Leader Satasillan alueeseen vuoden 2023 alussa ja nyt meillä euralaisilla ja säkyläläisillä on hyvä mahdollisuus päästä katsomaan, mihin kaikkeen Leader-rahoitusta on Eurajoelle hyödynnetty. Toki myös eurajokilaiset ovat tervetulleita mukaan retkelle ylpeydellä ihastelemaan oman kunnan monipuolista tarjontaa.

Retkelle lähdetään Säkylästä ja myös Eurasta ja Eurajoelta on mahdollisuus nousta bussin kyytiin. Matka on osallistujille ilmainen, mutta sen aikana nautimme omakustanteisen lounaan Laitakarin maisemissa BarPurjeessa. Bussissa on koko matkan mukana opas, joka kertoo tarinoita myös muista Eurajoen nähtävyyksistä. Ilmoittauduthan retkelle ajoissa mukaan, viimeistään torstaina 30.5.2024!

Ilmoittaudu mukaan retkelle!

Retkikohteet ja aikataulu

Klo 9.00 Säkylän MH.

A. Tuomisen bussi lähtee liikkeelle Säkylästä, Matkahuollon pysäkiltä.

Klo 9.15 Euran S-market.

Kyytiin voi hypätä myös Eurasta.

Klo 9.45 Eurajoki, Irjanteen museo (Kaukomäentie 2)

Bussi pysähtyy Irjanteella ja tästä on myös mahdollisuus nousta kyytiin.

Klo 10.00 EURHOiA.

Ensimmäinen kohde on luontomatkailua ja hyvinvointia tarjoava EURHOiA. Yritys toimii kauniissa, rustiikkisessa maalaismiljöössä Pinkjärven rannalla ja sitä on kehitetty paljon viimeisten vuosien aikana. EURHOiAssa nautimme myös aamupäiväkahvit.

Klo 11.00 Veto DiscGolfPark.

Luvian Veto on rakentanut suositun frisbeegolfradan, jossa järjestetään paljon myös lajin kilpailuja. Lisäksi Luvian Veto on uusinut alueen hiihtolatujen valaistuksen.

Klo 12.00 BarPurje, Laitakari.

Syömme omakustanteisen keittolounaan (10 €) Laitakarin maisemissa. Lounaan yhteydessä kuulemme alueen Leader-hankkeista.

Klo 13.30 Liinmaan muinaislinna.

Liinmaan Perinneyhdistys ry on kehittänyt Liinmaan muinaislinnan aluetta usella Leader-hankkeella. Muinaislinnan alueesta on kehittynyt mielenkiintoinen matkailukohde ja kohdetta kehitetään edelleen. Parhaillaan alueella on käynnissä laavun rakennushanke.

Klo 14.30 Esterin kylätupa

Päivän viimeinen kohde on Esterin kylätupa, jota pyörittää Ylisenpään Kyläyhdistys. Yhdistys on kunnostanut kylätalon Leader-tuella ja pyörittää siellä muun muassa kesäkahvilaa. Esterin kylätuvalla nautimme iltapäiväkahvit.

Klo 15.15 Kotimatkalle