Lähde mukaan opintomatkalle kyliin Vakka-Suomessa la 2.4.!

Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hankkeessa ei kylien kehittäminen lopu siihen, että kyläbrändäys-webinaarisarja loppuu, vaan seuraavaksi lähdemme hakemaan ideoita paikan päältä! Toivottavasti siis kalenterissasi on tilaa lauantaina 2.4. niin pääset mukaan ensimmäiselle opintomatkallemme Leader Ravakan alueelle Uuteenkaupunkiin ja Mynämäelle. Päivä ja bussi starttaavat Säkylän S-marketilta klo 8.00. Sen jälkeen kyytiin pääsee Kauttuan Yritystalolta (bussi siellä n. 8.15) ja kohti Pyhämaan kylää ajellessa myös tien 43 varrelta.

Pyhämaan kylässä kuulemme kyläbrändäys-hankkeesta, johon kylä osallistui ja pääsemme katselemaan kylän nähtävyyksiä.

Tämän jälkeen suuntaamme Uudenkaupungin keskustaan Bistro Bay-ravintolaan omakustanteiselle lounaalle. Ravintola tarvitsee ruokatilauksen etukäteen ja valittavana on liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto, joista valitaan yksi ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluaa, voi lounasajan käyttää myös viettämällä aikaa Uudenkaupungin keskustassa omatoimisesti.

Uudestakaupungista suuntaamme kohti Mynämäkeä, jossa ensimmäinen kohteemme on Asemanseudunkylät ja heidän ulkoilmassa sijaitseva ”olohuoneensa” Asmandia. Asmandian jälkeen pääsemme marttojen johdolla tutustumaan Yhteisötalo Tuukiin ja vielä ennen kotimatkaa luvassa on pieni herkkutyöpaja. Starttaamme matkan kotia kohti klo 16.00. 

Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään perjantaina 25.3. TÄLLÄ LOMAKKEELLA!