Lapset ja nuoret turvallisesti netissä – koulutustilaisuus vanhemmille Säkylässä to 12.5. alkaen klo 17.30

Nykyään lähes kaikilla meistä on jo melko pienestä pitäen netin sisältävä älylaite käytössämme. Verkkoturvallisuudesta onkin tullut merkittävä osa kokonaisvaltaista arjen turvallisuuttamme. Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke järjestää siksi koulutuksia verkkoturvallisuuteen liittyen. Nyt onkin luvassa vanhemmille suunnattu lasten ja nuorten netin käyttöön liittyvä koulutus. Jo ennen maailmanpolitiikan viime aikaisia suuria muutoksia, ovat useat vanhemmat painineet sen ongelman kanssa, että eivät oikein tiedä mitä lapset verkossa tekevät, miten niistä asioista voisi lapsen kanssa keskustella ja millaiset pelisäännöt netin käyttöön olisi hyvä olla. Nyt onkin mahdollisuus sekä kuulla millaisia yleisimmät lasten ja nuorten käyttämät palvelut ovat, mitä hyvää ja huonoa näissä palveluissa voi tulla vastaan ja pääsee myös keskustelemaan siitä miten näitä asioita voidaan käydä yhdessä kotona läpi. Kouluttajana tilaisuudessa toimii MLL:n Tiia Rosnell.

Koulutustilaisuus on järjestetty yhteistyössä Säkylän Yhteiskoulun vanhempainyhdistyksen kanssa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

12.5.  klo 17.30-19.30 kokoonnutaan siis Säkylän yhteiskoulun auditoriossa tämän asian äärelle. Tilaisuuteen tulee tarjoilujen vuoksi ilmoittautua viimeistään ma 9.5. Helpoiten ilmoittautuminen onnistuu TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

Ilmoittautumislomakkeella voi myös lähettää jo ennakkoon kysymyksiä.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.