Nostetaan yhdistysideat kiitoon! – Kiertue starttaa Säkylästä

Kaipaatko vinkkejä yhdistyksen viestintään? Onko yhdistyksesi kiinnostunut kestävästä kehityksestä tai kiertotaloudesta? Haluatko kuulla lisää yhdistysten rahoitusmahdollisuuksista? Mietityttääkö turvallisuus ja varautuminen? Pohditko, miten saisit houkuteltuja myös nuoria mukaan toimintaan?

Nyt on yhdistyksillä aivan mahtava tilaisuus lähteä kehittämään toimintaansa! Leader Satasillan uusi YhdistysKIITURI-hanke on yhdistysten tukena. Hanke lähtee liikkeelle Yhdistysideat kiitoon! -kiertueella, jossa aktiiviset yhdistystoimijat pääsevät vaihtamaan kuulumisia ja yhdessä luomaan uusia ideoita.

Kiertue starttaa Säkylästä 25.9.2023. kello 18-20! Paikkana on Kepolan Olohuone, joka sijaitsee siis Köyliön entisessä kunnanvirastossa osoitteessa Köyliöntie 9.

Seuraava kiertueen etappi on Eura 2.10.2023 ja aika sama 18-20. Euran tilaisuus on Cafe Onnissa, osoitteessa Rahtitie 2.

Viimeinen kiertueen pysäkki on Eurajoella 12.10.2023 kello 18-20. Paikkana on Eurajoen kristillinen opisto, Koulutie 4.

Kiertueella on tarjolla kahvia ja jotain hyvää suolaista iltapalaa. Kiertueen tilaisuudet ovat täysin maksuttomia, mutta ilmoittautua pitää purtavien vuoksi.

Ilmoittaudu täällä!

Lähde siis mukaan ja nostetaan yhdessä yhdistysideat kiitoon!