Nuorten retki Eurajoelle pe 11.11.

Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke järjestää yhdessä Euran ja Säkylän kuntien kanssa retken nuorille perjantaina 11.11.2022. Retki suuntautuu Eurajoelle Vuojoen Kartanoon, jossa ryhmälle on varattu kummituskierros. Kummituskierroksen jälkeen suuntaamme vielä syömään yhdessä ennen kotimatkaa. Luvassa on siis karmaisevan kiva ilta!

Retken aikataulu:

16.45 Lähtö Säkylän torilta (Pyhäjärventie, Metkahinnan päästä toria)

17.00 Euran MH (Liiketien ja Satakunnan kadun risteyksessä)

18.00 Kummituskierros Vuojoen kartanolla (kesto n. 1 tunti)

19.00 Ruokailu Ravintola Selen

n. 20.00 lähtö kotimatkalle

n.20.45 Euran MH

n. 21.00 Säkylän tori

Kummituskierros ei ole esteetön, vaan sisältää myös portaita ja ahtaita paikkoja. Huomioithan vaatetuksessa, että kierroksella liikutaan myös ulkona. Ikäraja kierrokselle ja näin ollen koko retkelle on 13 vuotta. Alaikäisillä tulee olla huoltajan lupa retkelle lähtöön, joka esitetään oman kunnan nuorisopalveluille viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, eli 3.11.

Kunnat maksavat nuorten ruokailun 10€ asti, tämän ylittävän osan nuori maksaa itse. Ruoka on valittava ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Ravintola on luvannut 10€ hintaan seuraavat tuotteet: kebab ranskalaisilla, pita kebab, kebab riisillä ja kahden täytteen normaalikokoinen pizza. Koko menun löydät: https://www.selenkebab.fi/. Muista tarvittaessa ilmoittaa myös mahdolliset erikoisruokavaliot.

Retki on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset tehdään joko lomakkeella tai oman kunnan nuorisopalveluihin (Eurassa Hanna Juhola, Säkylässä Piia Alho) viimeistään 3.11.

Tervetuloa mukaan yhteiselle lähiretkelle viettämään karmaisevan kiva ilta!