Miten yhdistys voi luoda maailman TOP 10 joukkoon sijoittuvat harrastusmahdollisuudet? Tule kuulolle Euraan!

Nyt on Euraan tulossa ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla aivan huikeaa puhujaa, josta jokaisen yhdistystoimijan kannattaa ottaa mallia! Jere Pohjankoski tulee 15.2. kello 18 kertomaan, miten vapaaehtoistyöllä ja talkoovoimin voidaan rakentaa jotain todella suurta, nimittäin maailman parhaimmistoon sijoittuvat harrastuspuitteet.

Jere Pohjankoski tulee Heinolasta, jonne hän on aivan tyhjästä alkanut porukalla rakentaa Kippasuon frisbeegolfrataa. Nyt Heinolan DiscGolfPark World, joka tunnetaan paremmin Kippiksenä, on kaksi kertaa rankattu 14 000 radan joukosta maailman kymmenen parhaan radan joukkoon. Tämän tuloksen taustalla on siis yhdistys, joka toimii vapaaehtoisten ja talkoolaisten voimin.

Kippiksen tarinan lisäksi Jere puhuu varainkeruusta ja siitä, miten yhdistykset pystyvät innostamaan vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Jeren sanoin talkookulttuuri ei suinkaan ole kuollut, vaan se on vain muuttanut muotoaan.

Heinolan frisbeegolfseura LDG ry on saanut tästäkin tunnustusta. Vuonna 2022 seura nimittäin valittiin kolmen parhaan joukkoon Suomen Urheilugaalan kategoriassa Vuoden Urheiluseura. Tuolloin valinnan teemana oli vapaaehtoiset seuran kivijalkana.

Tule siis 15.2. kello 18 Euran yhteiskoulun auditorioon innostumaan huikeasta tarinasta ja nappaamaan vinkit oman yhdistyksesi toiminnan kehittämiseen. Ota ystäväsikin mukaan!

Katso video, jossa Jere itse kertoo tilaisuudesta!