Retki kylään tekee hyvää -työpajat 15.3.

Outdoor Leader -hankkeiden työpajat ovat tarkoitettu monenlaisille toimijoille, kuten yrityksille ja yhdistyksille, reittiä suunnitteleville ja ylläpitäjille, oppaille, elämysten tuottajille ja tapahtumien järjestäjille.

 

Työpajat järjestetään Liedon kunnantalolla (os. Kirkkotie 13, Lieto), osallistua voi myös Teamsillä. Paikan päälle mahtuu 15 osallistujaa / työpaja.

Työpajat ovat jatkoa ”Retki kylään tekee hyvää” – webinaarille, mutta työpajoihin voi mainiosti osallistua, vaikka ei olisi osallistunut aikaisempaan webinaariin.

 

Kaikki työpajat ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan etukäteen – lomake löytyy tämän linkin takaa: https://bit.ly/3r7PVVK .

 

TYÖPAJOJEN AIHEET

1) RETKEILYREITTIEN SUUNNITTELU JA TURVALLISUUS klo 12:00 – 14:00
– työpaja heille, jotka haluavat kehittää omaa retkeilyreittiään, kyläpolkua tms. kaikille avointa luontokohdetta ja parantaa reittien toimivuutta, turvallisuutta, tavoitettavuutta,
näkyvyyttä, yms.

2) TUOTTEISTUSTA KEHITTÄMÄLLÄ PAREMMIN MYYVÄ MATKAILUTUOTE klo 12:00 – 14:00
– työpaja heille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa matkailutuotteiden kokoamisessa, paketoinnissa, tuottamisessa, markkinoinnissa ja
myynnissä. Kyseessä voi olla vaikka retkipaketti, ohjelmapaketti, tms. yhteisen tuotteen
kehittäminen.

3) MATKAILUTUOTTEET JA REITISTÖT MUKAAN SÄHKÖISEEN VIRMA-KARTTAAN klo 12 – 16 TOTEUTETAAN VAIN VIRTUAALISENA Teams-yhteydellä
Virtuaalinen työpaja varsinaissuomalaisen VIRMA-karttapalvelun käyttämisestä ja kohteiden lisäämisestä kartalle – työpaja heille, jotka haluavat kehittää oman kohteen (reitti, palvelu, matkailukohde) saavutettavuutta, jotta oma tuote löytyy sähköisiltä kartoilta.

Työpajoissa asiantuntijat kertovat omasta näkökulmastaan kehittämisteemoista, tehdään
käytännön harjoituksia ja annetaan ohjausta osallistujien omien kohteiden / tuotteiden /
palveluiden kehittämiseen, tuotteistukseen ja saavutettavuuteen.

Ota työpajaan mukaasi oma tietokone, niin onnistuu harjoitukset paikan päällä.

Voit osallistua kerralla vain yhteen työpajaan, mutta työpajoista tehdään tallenteet ja saat työpajojen materiaalit ilmoittamaasi sähköpostiin.

Tilanteesta riippuen voidaan myös miettiä kimppakyytiä, ole yhteydessä Rauniin,  rauni.halonen@pyhajarviseutu.fi