Tapahtumia nuorille Kauttuan nuokkarilla 22.3. ja 4.4.

Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke on yhdessä Euran kunnan nuorisopalveluiden kanssa järjestänyt nuorille kaksi tilaisuutta, jotka molemmat ovat Kauttuan nuokkarilla (Maasillantie 2).

Tiistaina 22.3. kello 18.00-19.00 teemana on liikenneturvallisuus. Nuorten kanssa keskustelemassa on liikenneopettaja Olli Falk CAP-autokoulusta. Mikäli työtehtävät antavat myöten, myös poliisi käy nuoria moikkaamassa. Tietysti paikalla on myös nuorille tuttu nuoriso-ohjaaja Janina. Ilmoittautumisia ei tarvita, tule vain rohkeasti paikalle!

Maanantaina 4.4. kokoonnutaan kello 17.00-18.00 keskustelemaan nuorten vaikuttamismahdollisuuksista ja mihin nuoret haluavat vaikuttaa. Vaikuttamisillassa nuorten kanssa keskustelemassa on mukana satakuntalaisia kansanedustajia ja tarjolla on pizzaa. Tätä tilaisuutta on ollut mukana järjestämässä myös Euran Nuorisovaltuusto. Ilmoittautumisia ei tarvita, mutta mikäli sinulla on jotain erikoisruokavalioita, jotka pitäisi pizzan osalta huomioida, niin niistä tulee ilmoittaa viimeistään 1.4. TÄLLÄ LOMAKKEELLA.