Tärkeä koulutus yhdistyksille: Miten innostaa ihmisiä mukaan toimintaan?

Tiedätkö, mikä on suurin haaste yhdistystoiminnassa? Kun tätä on kysytty aktiivisilta yhdistystoimijoilta, yksi vastaus nousee esiin. Suurin haaste on saada uusia jäseniä mukaan toimintaan. Siksi tämä 21.3.2024 järjestettävä koulutus onkin elintärkeä jokaiselle yhdistystoimijalle! Ilmoittaudu siis mukaan!

 

Taitava yhdistystoimija on Maaseudun Sivistysliitossa kehitetty uusi koulutuskokonaisuus, joka vastaa paikallisyhdistysten tarpeisiin uudistua ja uudistaa toimintaa vastaamaan nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeita. Koulutuksen tavoitteena on tarjota työkaluja niin yhdistyksen hallituksen jäsenille kuin myös muissa yhdistyksen tehtävissä toimiville. 21.3.2024 kello 18–20  kouluttaja Pia Mustonen vetää työpajan, jossa pääsemme pohtimaan, mistä syntyy merkityksellinen ja vetovoimainen yhdistystoiminta ja miten innostamme uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Lisäksi tarkastelemme sitä, onko yhdistystoimintamme saavutettavaa kaikille ja miten otamme uudet jäsenet vastaan.

Pia Mustonen vastaa Maaseudun Sivistysliitossa erityisesti verkkokoulutusratkaisuista, järjestökehittämisestä ja oppimateriaalien tuottamisesta. Vapaa-ajalla Pia on vanhempain- ja asukasyhdistysaktiivi, jonka tavoitteena on tehdä yhdistystoiminnasta kaikille helposti lähestyttävää ja innostavaa!

Uusien jäsenten rekrytointi on aiheena niin merkittävä, että päätimme tehdä koulutukseen osallistumisen mahdollisimman helpoksi.  Hybriditoteutuksena järjestetyssä työpajassa kouluttaja on verkossa ja sinä saat itse päättää, tuletko Eurajoen kunnanvirastolle yhdessä muiden yhdistystoimijoiden kanssa, vai osallistutko työpajaan kotisohvalta!

Eurajoelle tulijoille tarjoamme kahvit ja jotakin pientä kastamista. Etäosallistujat saavat linkin koulutukseen viimeistään 21.3. aamupäivällä.

Ilmoittaudu mukaan!

Taitava yhdistystoimija -työpaja on osa Leader Satasillan YhdistysKIITURI-hanketta.