Trash Tour’22 Eurassa – Roskaamista vastaan!

Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke ja Euran kunnan nuorisopalvelut ideoivat yhdessä syyskuulle roskakiertueen, jossa ideana on saada kylänraitteja siistittyä roskista, erityisesti kauppojen pihoja ja muita paikkoja, joissa nuoret viihtyvät. Kiertue kulkee nimellä Trash tour’22 ja se pitää sisällään kolme tapahtumaa:

12.9.2022 Kauttuan Nuokkari (Maasillantie 2) klo 17-19

14.9.2022 NuokkAuto Hinnerjoen K-marketilla (Yläneentie 16) klo 17-19

20.9.2022 NuokkAuto Kiukaisten K-marketilla (Eurakoskentie 45) klo 17-19


Nuokkari tai NuokkAuto toimivat lähtö- ja huoltopisteinä keräyksille, eli sieltä saa ohjeet ja välineet ja sinne tuodaan myös roskapussit keräämisen jälkeen
toimitettavaksi asianmukaisesti eteenpäin. Kerääjällä on hyvä olla kunnolla umpinaiset kengät. Kerääjille on varattu turvaliivejä, mutta voi laittaa myös näkyvät vaatteet. Jos kotona on, niin saa ottaa omatkin työhanskat ja roskapihdit, mutta niitäkin on kerääjille varattu käyttöön. Tärkein varuste on reipas ja iloinen mieli!


Roskien keräämiseen osallistuvat nuoret saavat hyvän mielen lisäksi myös palkinnoksi kutsun herkulliseen peli-iltaan, jota varten kunnan nuoriso-ohjaaja ottaa lopuksi yhteystiedot keräämiseen osallistuneilta ylös.