Tule mukaan Kyläkulttuuri-webinaariin! Aiheina ulkoilureitin ylläpito, ITE-taide ja kylätapahtuman järjestäminen virtuaalisena

Mitä ulkoilureitin ylläpito vaatii yhdistykseltä ja mahdollisuuksia se antaa? Miten järjestää onnistunut kylätapahtuma verkossa? Miten paikalliset voisivat hyödyntää ITE-taidetta? Tule mukaan KyläKulttuuri-webinaariin torstaina 3.12. klo 17.30 niin kuulet vastauksia näihin aiheisiin. Webinaariin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet. Yhdistykset ja kyläläiset voivat saada hyviä vinkkejä webinaarista omaan toimintaan. Kannattaa tulla kuulolle! Puhujille on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheista.

Webinaarin aiheina on ITE-taide ja miten sitä voisi hyödyntää paikallistoiminnassa, kokemuksia kylätapahtuman järjestämisestä verkossa sekä ulkoilureitin ylläpidon mahdollisuudet ja haasteet.

Tapahtuma järjestetään täysin sähköisellä alustalla.  Ilmoittaudu webinaariin tällä lomakkeella, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Hinnerjoen kotiseutuyhdistys Eurasta kertoo, miten he järjestivät perinteisen kylätapahtumansa ”Hinnerjoki-päivät” tänä vuonna virtuaalisessa muodossa ja minkälaisia kokemuksia siitä saatiin.

Kankaanpään kyläyhdistyksen edustajat Säkylästä kertovat, minkälaista on ylläpitää suosittua Metsäjärven ulkoilureittiä.

Satakunnassa parhaillaan ITE-taidetta kartoittavaa hanketta vetävä Veli Granö puolestaan kertoo yhteisöllisestä ITE-taiteesta ja miten paikalliset voisivat hyödyntää ITE-taidetta omassa toiminnassaan.

Webinaarin järjestävät yhdessä SataKylät ja Leader Pyhäjärviseutu. Webinaari saa jatkoa ensi vuonna muiden Satakunnan Leader-ryhmien alueilla ja puhujia on luvassa ympäri Satakuntaa.

Kyläkulttuuriwebinaari 3.12. klo 17.30