Tule tapaamaan meitä Eurajoelle!

Toimitko Eurajoella jossakin yhdistyksessä tai oletko yrittäjä? Oletko miettinyt toiminnan kehittämistä tai uusia investointeja alueen parhaaksi?

Tule kertomaan ideasi meille ja kysymään neuvoa hankkeen toteuttamisesta ja  mahdollisesta hankerahoituksesta. Ovet ovat avoinna Eurajoen kunnanvirastolla tiistaina 4.4. klo 15-19. Tule tutustumaan meihin, me tarjoamme kahvit ja kastamiset!

Leader Satasilta on maaseudun kehittämisyhdistys, joka rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.  Eurajoen Leader-ryhmänä on aikaisemmin toiminut Leader Ravakka ja Luvian alueella Leader Karhuseutu, mutta nyt vuoden alussa koko Eurajoki kuuluu Leader Satasillan toiminta-alueeseen.

Leader Satasilta on tavallisesti tavattavissa Eurajoen kunnanvirastolla keskiviikkoisin ajanvarauksella. Jos haluat keskustella hankeideastasi kahden kesken, kannattaa sinun soittaa ja varata aika tapaamiseen. Klikkaa yhteystietoihin!