Vaikuta kotiseutusi kehittämiseen vastaamalla helppoon kyselyyn

Leader Pyhäjärviseutu osallistaa paikallisia asukkaita, yhdistystoimijoita, yrittäjiä ja muita alueen edustajia paikallisen kehittämissuunnitelman tekoon. Vastaamalla nopeaan kyselyyn vaikutat kotiseutusi tulevaisuuteen.

Kaikki kyselyn vastaukset ovat meille erittäin tärkeitä. Niiden avulla saamme paikallisten ihmisten mielipiteet esille siitä, miten aluettamme tulisi Leader-rahoituksella kehittää. Vastaamalla voit osallistua myös lähituotepakettien arvontaan.

Kyselyyn voivat vastata myös kesäasukkaat, alueella työskentelevät ja kaikki, jotka haluavat vaikuttaa alueen tulevaisuuteen. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Leader Pyhäjärviseudun alueellisen kehittämissuunnitelman tekoon vuosille 2023-2027.

Voit vastata kyselyyn sähköisesti sivuillamme osoitteessa pyhajarviseutu.fi/kysely

Voit vastata kyselyyn myös kirjastossa. Kyselyn postilaatikko kiertää alueen kirjastoja kesään asti, mikäli koronatilanne sen sallii. Ilmoitamme aina tässä alla, missä kirjastossa kysely on parhaillaan.
Ensimmäisenä kohteena on Euran pääkirjasto. Leader Pyhäjärviseutu -logolla varustettu postilaatikko ja vastauskortit ovat kiertäneet Euran ja Säkylän pääkirjastot, kyselylaatikko on toukokuun ajan Kiukaisten kirjastossa.

Kiitos, kun vastaat!