Hae Nuoriso Leader -rahoitusta ja toteuta ideasi!

Oletko täynnä mahtavia ideoita, mutta kaipaat apua niiden toteuttamiseen? Nuoriso Leader -rahoitus tarjoaa nyt 13–25-vuotiaille Eurassa, Eurajoella ja Säkylässä asuville nuorille ja nuorille aikuisille mahdollisuuden muuttaa ideat todeksi!

Nuoriso Leaderin kautta voit saada rahallista tukea 100–500 €, ja parhaissa projekteissa jopa 1000 €. Rahoitusta on aiemmin käytetty muun muassa sulkapallovälineiden hankintaan nuorisotalolle ja partiolippukunnan varustehankintoihin. Nuoret ovat järjestäneet drive-in elokuvateatterin sekä pride-tapahtuman rahoituksen avulla.

Mutta tässä ei ole kaikki! Voit hakea tukea myös itsesi työllistämiseen tai oman yritystoiminnan aloittamiseen. Esimerkiksi kesäkahviloita on perustettu ja raivaussahoja hankittu Nuoriso Leader -rahoituksen avulla.

Olipa ideasi pieni tai suuri, voit hakea rahoitusta ja toteuttaa sen paikallisesti. Rahoitusta voidaan käyttää esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen, harrastusvälineiden hankintaan tai omaan liikeideaan.

Hakeminen on todella helppoa – täytä lomake ja kerro ideastasi! Haku on käynnissä 1.10.–30.11.2024, joten nyt on aika toimia. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

📅 Haku päättyy 30.11.2024.
🌍 Lue lisää ja hae: satasilta.fi/nuoriso-leader/

Muista, että pienetkin ideat voivat saada suuria aikaan. Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa ja toteuttaa unelmiesi projekti!