Hallitus uudistui vuosikokouksessa – lähes puolet jäsenistä on uusia

Satasillan sääntömääräinen vuosikokous pidettiin upeissa puitteissa Vuojoen kartanossa. Samalla valittiin yhdistykselle hallitus vuodelle 2023.

Leader Satasillan uusi toimintakausi on käynnistynyt suurilla muutoksilla. Nimimuutoksen lisäksi yhdistyksen toiminta-alue kasvoi, kun Eurajoki liittyi Satasillan alueeseen tämän vuoden alussa. Muutoksilla on suuri vaikutus myös Leader-ryhmän hallituksen kokoonpanoon.

Leader Satasillan hallituksen jäsenet valitaan tasapuolisesti koko toiminta-alueelta ja hallituksen kokoonpanon tulee noudattaa kolmikantaperiaatetta. Tämä tarkoittaa sitä, että hallitukseen valitaan jokaisesta kunnasta julkisen tahon edustaja, yhdistysten edustaja ja alueen yksittäisten asukkaiden edustaja ja heille varajäsenet.

Vielä viime vuonna hallituksessa oli mukana edustajat Köyliöstä, koska Köyliön ja Säkylän kuntaliitos tapahtui kesken ohjelmakauden. Näin uuden ohjelmakauden kynnyksellä Köyliön edustajat jäivät pois hallituksesta ja Eurajoen edustajat valittiin tilalle.

Kukkia hallituksesta pois jääville

Puheenjohtaja Pertti Susi antaa kukat Jarmo Alholle.

Toiminnanjohtaja Elina Haavisto ja puheenjohtaja Pertti Susi kiittelivät pitkäaikaisia hallituksen jäseniä aktiivisesta työstä ja jakoivat muistamiset paikalla olleille. Heli Malmille, Anne Reunaselle, Lasse Alholle ja Jarmo Alholle tuli kuusi vuotta täyteen hallituksessa. Lisäksi hallituksesta jäivät pois Jarkko Karjalainen, Sari Uoti, Leena Pellikka ja Hanna Nieminen.

Uusina jäseninä Satasillan hallitukseen valittiin Euran yksittäisiä asukkaita edustamaan Veli-Pekka Ketola, Säkylän yhdistyksiä varajäseniä edustamaan Emilia Koivisto ja Eurajoen edustajat. Eurajoen julkisen tahon edustajaksi valittiin valtuuton jäsen Jemina Jasu-Näyrä ja hänelle varajäseneksi Maria Hollmen. Yhdistysten edustajaksi valittiin Anu Kivini Luvian SPR:stä ja hänen varajäsenekseen Anssi Perämäki Luvian Vedosta. Yksittäisiä asukkaita valittiin edustaan Arja Lempainen ja varajäseneksi Kuisma Laivanen.

Katso hallituksen kokoonpano:  Satasilta-hallitus-2023