Lapset ja nuoret turvallisesti netissä – koulutustilaisuudet vanhemmille Eurassa

Nykyään lähes kaikilla meistä on jo melko pienestä pitäen netin sisältävä älylaite käytössämme. Verkkoturvallisuudesta onkin tullut merkittävä osa kokonaisvaltaista arjen turvallisuuttamme. Pitovoimaa Pyhäjärviseudulle-hanke järjestää siksi verkkoturvallisuuteen liittyen kevään 2022 aikana kahdenlaisia koulutuksia. Nämä vanhemmille suunnatut lasten ja nuorten netin käyttöön liittyvät ovat niistä toiset. Jo ennen maailmanpolitiikan viime aikaisia suuria muutoksia, ovat useat vanhemmat painineet sen ongelman kanssa, että eivät oikein tiedä mitä lapset verkossa tekevät, miten niistä asioista voisi lapsen kanssa keskustella ja millaiset pelisäännöt netin käyttöön olisi hyvä olla. Nyt onkin mahdollisuus sekä kuulla millaisia yleisimmän lasten ja nuorten käyttämät palvelut ovat, mitä hyvää ja huonoa näissä palveluissa voi tulla vastaan ja pääsee myös keskustelemaan siitä miten näitä asioita voidaan käydä yhdessä kotona läpi.

Eurassa on tulossa kaksi koulutustilaisuutta, jotka on järjestetty yhteistyössä alueen vanhempainyhdistysten (Koko Poppoo, Katras, Kipinä ja Palava) kanssa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eli osallistuakseen ei tarvi olla tietyn vanhempainyhdistyksen jäsen.

16.3.  klo 18.00-19.30 ollaan Euran keskustassa yhteiskoulun auditoriossa. Tähän tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 10.3. Helpoiten ilmoittautuminen onnistuu TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

23.3. klo 18.00-19.30 ollaan Kiukaisissa Lännenhovissa. Tähän tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 20.3. Helpoiten ilmoittautuminen onnistuu TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

Kumpaankin tilaisuuteen voi myös ilmoittautumislomakkeella lähettää jo ennakkoon kysymyksiä.

Tilaisuuksissa kahvitarjoilu.

Vastaavaa tilaisuutta suunnitellaan myös myöhemmin keväällä pidettäväksi Säkylässä.