ResQ Clubin avulla ylijäämäruoka myyntiin – tule kuulemaan asiasta lisää webinaariin 7.11.

Suomalainen ResQ Club tarjoaa markkinapaikan, jossa ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat voivat myydä hyvälaatuisen ylijäämäruokansa alennuksella sen sijaan, että heittäisivät sen pois. Asiakkaat vastaavasti löytävät ResQ-sovelluksen kautta uusia ruokapaikkoja. Samalla he säästävät rahaa sekä auttavat ympäristöä.

ResQ Clubissa ei ole aloitusmaksuja, kuukausimaksuja tai mitään muitakaan käyttökuluja. Palvelu perustuu myyntiprovisioon, joka on 25 prosenttia  sovelluksen kautta tapahtuneen myynnin verottomasta arvosta. Muita maksuja ei ole, eli ResQta on helppo kokeilla.

Kiertotalous Haltuun- hanke järjestää yhdessä ResQ Clubin kanssa infotilaisuuden sovelluksen mahdollisuuksista Teams-webinaarina

 ti 7.11.2023 klo 15-15.30.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Ilmoittaudu tästä linkistä avautuvalla lomakkeella, ja lähetämme Teams-kokouslinkin sähköpostiisi. Ilmoittaudu viimeistään ti 7.11. klo 11 mennessä.

Voit liittyä webinaariin myös suoraan tästä kokouslinkistä.

Webinaarin ohjelma:

  • Tervetuloa ja lyhyesti hankkeesta, Sari Granni, Leader Satasilta
  • Tietoa ResQ Clubista ja sen mahdollisuuksista, Liisa Hanni, ResQ Club
  • Kommenttipuheenvuoro ResQ Clubia käyttävältä yritykseltä
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Lisätietoa ResQ Clubista osoitteessa https://www.resq-club.com/fi/sell

Kiertotalous Haltuun -hanke edistää kiertotalouden mukaista toimintaa ja ajattelua Euran, Eurajoen ja Säkylän seudulla. Lisätietoa hankkeen omalla sivulla.