Tehosta yhdistyksesi markkinointia ja viestintää tekoälyn avulla – ilmoittaudu kaksiosaiseen koulutukseen

Tervetuloa mukaan inspiroivaan ja käytännönläheiseen koulutukseen, joka avaa oven tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin yhdistyksesi viestinnässä ja markkinoinnissa. Kaksiosainen iltakoulutus tarjoaa kattavan perehdytyksen tekoälyn hyödyntämiseen, keskittyen erityisesti kielimallien, kuten ChatGPT, käytön monipuolisuuteen ja tehokkuuteen.

 

Ilta 1: Tekoäly ja ChatGPT haltuun – perusteet ja käytännön opit (16.9.2024, klo 18–20)

Ensimmäisen illan aikana pureudutaan tekoälyn ja kielimallien keskeisiin käsitteisiin, jotta ymmärrät paremmin niiden toimintaa ja hyötyjä. Koulutus tarjoaa käytännönläheisen opastuksen ChatGPT:n maailmaan, jossa käydään läpi sen perustoiminnot. Saat vastauksen moniin kysymyksiin. Miten ChatGPT toimii? Mikä on prompti? Miksi kontekstilla on väliä? Miten sitä ei kannata käyttää ja missä se ei ole hyvä? Saat myös ohjeistuksen ChatGPT-tilin perustamiseen sekä yksityisyydensuojan ja eettisten kysymysten käsittelyyn.

Ilta huipentuu käytännön harjoitteluun, jossa pääset soveltamaan oppimaasi todellisissa tilanteissa. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös kysymyksille, jotta saat kaiken irti koulutuksesta.

 

Tauko oman oppimisen syventämiseksi

Ensimmäisen ja toisen illan välissä on kahden viikon tauko, jonka aikana voit omassa tahdissasi kokeilla opittuja taitoja ja kerätä kokemuksia. Tarjoamme työkalut näiden kokemusten ja kysymysten keräämiseen, jotta toinen ilta voidaan rakentaa juuri teidän tarpeidenne pohjalta.

 

Ilta 2: Syvemmälle tekoälyn hyödyntämiseen – edistyneet tekniikat ja työkalut (1.10.2024, klo 18–20)

Toinen ilta alkaa osallistujien kokemusten ja kysymysten purkamisella, jonka jälkeen sukelletaan syvemmälle tekoälyyn ja prompteihin. Käsittelemme myös muita hyödyllisiä tekoälytyökaluja ja tutustumme muun muassa tekoälyn avulla tehtävään kuvien luomiseen sekä tekstitysten lisäämiseen videoihin.

Tämä ilta on täynnä käytännön harjoittelua ja uusia ideoita, jotka auttavat sinua hyödyntämään tekoälyä yhdistyksesi viestinnän ja markkinoinnin tehostamisessa.

 

Ilmoittaudu mukaan ja vie yhdistyksesi viestintä uudelle tasolle!

Tämä koulutus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia hyödyntämään tekoälyä käytännössä ja kehittämään uusia taitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi koulutuksessa!

Koulutukset järjestetään etänä Teamsissä. Osallistua voit myös yhdessä muiden yhdistystoimijoiden kanssa Karhuseudun toimistolla Ulvilassa (Friitalantie 13 B, 3.krs).

 

Koulutuksen järjestävät Leader Karhuseudun Yhdistyssparraamo ja Leader Satasillan YhdistysKIITURI hankkeet. Kouluttajana on Taina Norha Oppila Oy:stä.